UBYO Öğrencilerine Yönelik Kariyer Eğitimleri Başladı

DPÜ-KAMER, İŞKUR ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu iş birliği ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak verilen Kariyer Eğitimleri semineri başladı.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve faaliyetlerine başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından öğrencilere “Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri” konularında seminer verildi. Seminere öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Seminer sonunda Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasemin Deniz Koç, Konuşmacılar Ebeoğlugil ve Ayğahoğlu ile öğrencilere katılımları için teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2018, Çarşamba / 1558 defa okundu.