Gediz MYO’ da Birim Kalite Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Gediz Meslek Yüksekokulu‘nda “Birim Kalite Danışma Kurulu Çalışma Esasları” üzerine toplantı yapıldı.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete Başkanlığında, yürütülen toplantıya, Ticaret Odası Başkanı, sanayiciler,  okul yönetimi, akademisyenler ve öğrenciler komisyon üyesi olarak katıldı. Toplantıda, Üniversite İş Dünyası iş birliğinin güçlendirilmesi için “Birim Kalite  Üniversite Sanayi İş Birliği Alt Komisyonu”, OSB Müdürlüğü ve Ticaret Odası Başkanlığı ile görüşmeler yapılarak öğrencilerin staj ve uygulama alanlarının bu kapsamda değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Üniversite İş Dünyası İşbirliği konusu üzerine görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Gediz Meslek Yüksekokulunun Yatay ve Dikey olarak büyümesi Kalite Güvence Sisteminin kurumsal kültür olarak benimsenmesi konularında, İç ve Dış Paydaşlar ile sivil toplum kuruluşlarının önemi üzerinde konuşulduktan sonra, iyi dilek ve temenniler sunularak toplantı sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Aralık 2018, Çarşamba / 972 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz,