KÜTSO Lisans Üstü Tez Teşvik İkramiyesi Kazanan Öğrencilerin Listesi

KÜTSO ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokolle doktora/yüksek lisans öğrencilerine Tez Teşvik İkramiyesi verilecek.

KÜTSO ile Üniversitemiz arasında 12 Haziran 2018 tarihinde imzalanan Protokole göre oluşturulan ve ilgili Kurum/Kuruluşlarca yetkilendirilen İnceleme ve Değerlendirme Kurulu 2018-19 akademik yılı Güz yarıyılında KÜTSO Tez Teşvik İkramiyesi için yapılan başvuruları değerlendirmelerini tamamladı.

Kurul 04 Aralık 2018 tarihinde saat 15:00 da Üniversitemiz Rektörlüğünde yapılan toplantıda aşağıdaki listede adı soyadı yazılı doktora/yüksek lisans öğrencilerine Tez Teşvik İkramiyesi verilmesine oy birliği ile karar verdi. Tez Teşvik İkramiyesi almaya hak kazanan öğrencilerin http://www.kutahyatto.com sayfasındaki Taahhütname’yi doldurarak çıktısını almaları ve DPÜ-TTO AŞ sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.  Yüksek lisans tez öğrencilerine on ay brüt 500.00 TL ve doktora tez öğrencilerine on altı ay brüt 500.00 TL teşvik ikramiyesi verilecektir.

ADI-SOYADI

TEZ KONUSU/BAŞLIĞI

Buse DEMİRKAN

Yeni Nesil Nanosensörlerin Hazırlanması ve Nörodejenaratif Hastalıkların Erken Teşhisinde Kullanımı

Ayşenur AYGÜN

Yeni Nesil Nanokompozitlerin/Nano İlaçların Hazırlanması ve Antikanserojen-Antimikrobiyal İlaç Potansiyelinin Araştırılması

Ömer CANIEREN

Refrakter Tipi Gümüş Cevherinin Halojen Liçi ile Zenginleştirilmesi ve Siyanürizasyon Tekniği ile Karşılaştırılması

Aysun ŞAVK

Şeker Hastalığının Erken Dönemde Tanısına Yönelik Yeni Nesil Sensörlerin Sentezi Karakterizasyonu ve Uygulamaları

Eyüp Can Sarı

Ses Kaynağının Yönü ve Uzaklığını Tahmin Eden Sistem Tasarımı

Saadet Öncü ERDOĞAN

Kiremit Bünyelerinde Fosfat ve Borlu Su Kullanılabilirliğinin Araştırılması

Murat ISPALARLI

Yerli Killerin Reolojik Parametrelerinin İncelenmesi ve Seramik Sektöründe Reçete Bazında Değerlendirilmesi

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Aralık 2018, Çarşamba / 2760 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü engelsiz öğrenci birimi,