Tavşanlı‘da Göz ve Diyabet Konuşuldu

DPÜ Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Özel Kütahya Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Nuri Güzel Ayer ve Doç. Dr. Zafer Yönden tarafından diyabet ve göz konulu sunumlarına ev sahipliği yaptı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda Diyabet ve Göz konulu sunum yapıldı.

Öğrencilerimiz tarafından da izlenen sunuma Özel Kütahya Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Nuri Güzel Ayer ve Doç. Dr. Zafer Yönden konuşmacı olarak katıldılar.

Yaptığı sunumda Op. Dr. Nuri Güzel Ayer diyabette yaşanan göz sorunları ve uygulanan tedavi yöntemlerini anlattı. Ayrıca erken teşhisin önemine değindi. Doç. Dr. Zafer Yönden ise diyabet ile diyabette beslenme ve sağlıklı beslenme hakkında bilgi verdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Kasım 2018, Cuma / 1046 defa okundu.