Engelsiz Üniversite Birimimiz’den Rektörümüze Anlamlı Ziyaret

DPÜ Engelsiz Üniversite Birimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Engelsiz Öğrenci Birimi ve gönüllü öğrencilerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü makamına yaptıkları ziyarette kutladılar.

Ziyarette Engelsiz Öğrenci Biriminin yetkilileri üniversitemizde ve Kütahya'da olan engellilerle ilgili çalışmalarını anlattılar. Üniversitemizde okuyan engelli öğrencilerimizi temsil eden engelli öğrenci temsilcileri de rektörümüze yerleşke içinde engelliler için yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'den ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Engelsiz Öğrenci Birimimize ziyareti için teşekkür etti.

BİR ZİYARET DE PROF. DR. KAAN ERARSLAN'A

Engelsiz Öğrenci Birimi, Rektörümüze yapılan ziyaretin ardından, Rektör yardımcımız ve Engelsiz Öğrenci Birim Başkanımız Prof. Dr. Kaan Erarslan'ı da makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Erarslan'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan birim ve öğrenci temsilcileri ayrıca Erarslan'a yerleşke içinde engelliler için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Prof. Dr. Erarslan da ziyaretleri için birim ve öğrenci temsilcilerine teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Kasım 2018, Pazartesi / 1117 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler