Gediz MYO’da Kalite Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Çelik, Gediz MYO’da Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi konulu seminer verildi.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari personeline Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu üyesi ve Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Çelik tarafından ‘Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi’ konulu seminer verildi.

Sunumda, yükseköğretim kurumlarında eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerinin iç ve dış kalite güvencesi, akreditasyon süreçleri ve bağımsız dış değerlendirme kurumlarının yetkilendirilmesi süreçlerini ve bu kapsamda tanımlanan görev, yetki ve sorumluluklara ilişkin esasların düzenlendiği Yükseköğretim Kalite Güvencesi hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu’nun faaliyetleri, stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda, meslek yüksekokulumuzun iç ve dış kalite güvence sistemini kurarak, kurumsal göstergeleri tespit etmek ve bu kapsamda yapılacak çalışmaları Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yürüterek, uygun hale getirmek için bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Sunumun sonunda Gediz MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Fethullah Karamete, Öğr. Gör. Bahar Çelik’e teşekkür belgesi verdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2018, Perşembe / 921 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler