Kütahya Şairleri Kütahya Şiirlerini Konuştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi‘nde Kütahya Şairleri Kütahya Şiirleri etkinliği düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde Türk Dili Bölümü, Kütahya Folklor Araştırmaları ve Uygulama Merkezi ve Kütahya Şiir Sevenler Derneği tarafından ''Kütahya Şairleri Kütahya Şiirleri'' etkinliği düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu'nda düzenlenen etkinliğe şiirleri ile İsa Kahraman, Esat Anık, Kadir Güven, Halil Arıkan, Serdar Atabay, Cevdet Doğan Işık, Züleyha Özbay Bilgiç, Kadir Fidan, Songül Erdem ve Mustafa Göktekin katıldı.

Akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin de büyük ilgi gösterdiği ve Kütahya’yı konu alan şiirler okunduğu etkinliğin sonunda Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Orhan Murat Kalfa tarafından şairlere hediyeler sunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2018, Perşembe / 1588 defa okundu.