DPÜ’de İŞKUR Hizmet Noktası Açılıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde yer alan Kariyer ve Mezun Merkezi ofisinde öğrencilerimiz için İŞKUR hizmet noktası açılacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Çalışma ve İş Kurumu arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bedesten’de yer alan Kariyer ve Mezun Merkezi ofisinde öğrencilerimizle iletişim kuracak bir İŞKUR hizmet noktası açılacak.

İşsizliğin önlenmesi için gençleri iş gücü piyasasına hazırlamayı hedefleyen bu iş birliği projesi için için Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ile Kütahya İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hüsnü Balcı, 26 Kasım Pazartesi günü çalışmalarına başlayacak hizmet noktasında incelemelerde bulundular.

MEZUNİYET AŞAMASINDAKİ ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Kariyer ve Mezun Merkezinin (DPÜ-KAMER) en önemli paydaşlarından biri olan İŞKUR ile yaptığı bu iş birliğinin sonucunda DPÜ-KAMER'de açılan hizmet noktasına gelen öğrenciler meslekleri tanıma, açık işlere yönlendirme, Mesleki Yönelim Bataryası uygulanması gibi konularda iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden yararlanabilecekler.

Ayrıca İŞKUR, iş ve meslek danışmanlarının görevlendirildiği hizmet noktasında ayrıca mezun olma aşamasına gelmiş fakülte ve yüksekokul öğrencilerine yönelik olarak grup görüşmeleri de tasarlandı. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde iş hayatına atılacak öğrencilerimizin ihtiyaç duyacakları Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, Etkili İş Görüşmesi gibi konularda seminer şeklinde görüşmeler gerçekleştirilecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2018, Perşembe / 1915 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler