Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulundan YÖK Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe ile birlikte Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a ziyarette bulundu.

DPÜ Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı protokülünden bir heyetle YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ı makamında ziyaret etti.

Yükseköğretim Kurulunun Ankara'daki binasında yapılan görüşmeye, Müdürümüz Doç. Dr. Bülent Cırık ile birlikte Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Tavşanlı Ticaret Odası Başkanı Davut Efe de katıldı.

Heyet, Prof. Dr. Yekta Saraç’la, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun adının Tavşanlı Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu olarak değiştirilmesi konusunda görüşmelerde bulundu.

YÖK Başkanı Sayın Saraç, görüşmede bu teklife olumlu baktıklarını ve Tavşanlı'da sağlıkla ilgili bir yüksekokul kurulması yönünde teklifin olması durumunda, bu teklifi de uygun görebileceklerini ifade etti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık, yaptığı açıklamada, YÖK Başkanı Sayın Yekta Saraç’la yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiğini belirterek, gelişmelerin üniversitemize ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Kasım 2018, Çarşamba / 1252 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler