DPÜ’de Türk Musikisi Konseri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğunun, Türk Musikisi Konserine ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu tarafından ulusal müziğimizin en seçkin örneklerinin sunulduğu Türk Musikisi Konseri düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonu'nda düzenlenen ve sanat yönetmenliğini Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Doç. Dr. Murat Sâlim Tokaç'ın yaptığı İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğunun konserine Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça ve davetliler katıldı.

Yaklaşık bir saat süren konserde dinleyiciler Türk müziğinin en seçkin örneklerini dinleme fırsatı buldu.

Konserin sonunda Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, sanat yönetmeni  Doç. Dr. Murat Sâlim Tokaç'a Ahmet Yakupoğlu'nun minyatür tablosunu hediye etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Kasım 2018, Cuma / 674 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Türk Musikisi Konseri,