YÖKAK Değerlendirme Ekibinden Üniversitemize Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından atanan bağımsız değerlendirme ekibi, Üniversitemizin Evliya Çelebi ve Germiyan Yerleşkelerini ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu bağımsız değerlendirme ekibini ağırladı.

YÖKAK bağımsız değerlendirme ekibi ilk olarak Üniversitemizin Evliya Çelebi Yerleşkesini ziyaret ettiler. Rektörlük binamızda gerçekleşen buluşmada bağımsız değerlendirme ekibini Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halis Aydemir, Prof. Dr. Kaan Erarslan, Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Genel Sekreterimiz Niyazi Şermet ve Kalite Koordinatörümüz Öğr. Gör. Bahar Çelik, karşıladılar.

Birimlerimizin etkinlikleri hakkında bilgi alan  bağımsız değerlendirme ekibi, daha sonra Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Bedesten, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi ve göleti ziyaret ettiler.

Üniversitemizin Germiyan Yerleşkesinde gerçekleşen ziyaretin ikinci bölümünde bağımsız değerlendirme ekibi, Üniversitemizin Güzel Sanatlar, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokullarını ziyaret ettiler ve MYO Müdürleri Doç. Dr. Eda Taşçı, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Zafer Güven ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem'den bilgi aldılar.

Ziyaretin son bölümünde Bağımsız Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Sultan Taşçı, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'le bir araya gelerek, 16-19 Aralık tarihlerinde yapılacak olan saha ziyaret planını üzerinde görüşlerini paylaştılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Kasım 2018, Salı / 2570 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler