Hisarcık MYO’da Ödül Gecesi

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulunda yeni eğitim öğretim yılı için tercihler döneminde düzenlenen kampanyada duyurulan tatil ve cep telefonu ödülleri çekilişle sahiplerini buldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 eğitim öğretim yılı için tercihler döneminde düzenlenen kampanya çerçevesinde 12 öğrenciye aileleriyle birlikte tatil, 3 öğrenciye de cep telefonu hediye edildi.

Ödül gecesine Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Mesleki Yükseköğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, ilçedeki özel yurt sahipleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Büyük heyecanın yaşandığı gece Hisarcık Meslek Yüksekokulu müzik grubunun konseri ile başladı. Gecede bir konuşma yapan Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, “Yüksekokul öğrencilerimiz bizim kendi evlatlarımız gibi. Hiçbir ayrım yapmaksızın biz böyle düşünüyoruz. Her zaman sizlerin yanında olmaya, destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğiz. 'Her şey güzel. Hisarcık'ımız da sizlerle daha da güzel olacak inşallah' diyorum ve emeği geçen Yıldız Erkek Öğrenci Yurdu sahibi Ahmet Yıldız Bey'e Hisar Kız Öğrenci Yurdu Sahibi Ali Gümüş Bey ve Hüseyin Erdoğdu’ya, Onur Kız Öğrenci Yurdu Sahibi Ahmet Bülbül Bey'e Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var Bey'e, yüksekokulumuz yönetimi, akademisyen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış ise “Hisarcık Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz. Bu etkinlikte bizlere destek olan Yıldız Erkek Öğrenci Yurdu sahibi Ahmet Yıldız Bey'e, Hisar Kız Öğrenci Yurdu Sahibi Ali Gümüş Bey ve Hüseyin Erdoğdu’ya, Onur Kız Öğrenci Yurdu Sahibi Ahmet Bülbül Bey'e Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var Bey'e, yüksekokulumuz akademisyenlerine alkışlarınızı istiyorum.  Ve alkışın en büyüğünü de kendinize talep ediyor. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum" dedi ve tüm katılımcılara şans dileyerek çekilişi başlattı.

3 ÖĞRENCİYE CEP TELEFONU

Çekiliş sonucuna göre, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Osman Eruysal, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencisi Emir Furkan Sülün, Yerel Yönetimler Programı öğrencisi Meryem Öztürk cep telefonu kazandılar. Öğrencilere ödülleri Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Danış, Mesleki Yükseköğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Arif Emre Şen tarafından verildi.

12 ÖĞRENCİYE TATİL

Çekilişin ikinci bölümünde ise öğrencilerimiz Ayşegül Şimşek, Elif Deniz, Gizem Taşdemir, Tugay Merttir, Hülya Bozkurt, Yasin Çelik, Erdican Yaman, Şüheda Parlak, Halil Koca, Onur Köse, Yasemin Gökercin ve Mert Arısoy, aileleriyle birlikte Esire Termal Turizm Merkezi'nde iki gün konaklama hakkı kazandı.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Kasım 2018, Perşembe / 1283 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler