Tavşanlı‘da Hilton ve Otelcilik Sektörü Konferansı

Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda Öğleden Sonra Etkinlikleri programı kapsamında Hilton ve Otelcilik Sektörü Konferansı gerçekleştirildi.

DPÜ Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Hilton ve Otelcilik Sektörü Konferansı'na ev sahipliği yaptı.

Hilton Garden Inn Satış Pazarlama Müdürü Bertan Odabaşı ve Ön Büro Müdürü Gökhan Çubukluoğlu'nun yüksekokulumuz konferans salonunda öğrencilerimize verdiği konferansta staj ve kariyer olanakları ilgili bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte Hilton otelleri grubu kurucusu Conrad Hilton’un yaşamı ve otelcilik sektörüne girişi ile ilgili video sunum yapıldı. Konferansta mesleki yaşamlarından deneyimlerini aktaran katılımcılar, aynı zamanda Hilton Otelleri grubu kuruluşu hakkında bilgiler de paylaştı.

Hilton otelleri konsepti hakkında bilgilendirmelerin de olduğu konferansta katılımcılar Hilton otelleri ile Yüksekokulumuz arasında kurumsal ilişkilerin sürdürülmesi konusunda ortak görüşlerini vurguladı. Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi E. Tuba Tamer katılımcılara vermiş oldukları bilgilerden dolayı teşekkür ederek hediyelerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Ekim 2018, Çarşamba / 1696 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler