Rektör Kavuncu ve Milletvekili Tan‘dan Gediz MYO‘ya Ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Üniversitemizin Gediz Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler.

Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu DPÜ Gediz Meslek Yüksekokuluna nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gediz MYO Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete'nin makam odasında gerçekleşen ve sohbet havasında geçen görüşmeye Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak da katıldı.

Görüşme sırasında Gediz MYO'nun bu yılki planları hakkında Öğr. Gör. Fethullah Karamete'den bilgi alan konuklarımız, MYO'muza 2018-2019 eğitim öğretim döneminde başarılar dilediler.

Öğr. Gör.  Fethullah Karamete de Kavuncu, Tan ve Akçadurak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Ekim 2018, Çarşamba / 1328 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,