Gediz‘de Dostluk Maçı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi iş birliği ile 2018 Amatör Spor Haftası dolayısıyla Gediz Meslek Yüksekokulu, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve ilçe spor müdürlüğüyle birlik, beraberlik ve dostluk maçı tertip edildi.

Üniversitemizin Gediz Meslek Yüksekokulu ile KSBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Amatör Spor Haftası'nda dostluk maçı düzenledi.

İki MYO'nun düzenlediği karşılaşmaya destek veren Gediz Spor Müdürlüğünün de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz Spor Müdürü Muhammed Keskin, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve başkan yardımcısı Yılmaz Özen de karşılaşma için sahaya çıktı.

Gediz protokolüyle iki MYO'nun öğrencilerinin mücadelesine sahne olan mücadele adına yakışır biçimde dostça görüntülerle sona erdi. Karşılaşma sonunda her iki takım da maçın anısına hazırlanan kupa ve madalyaları aldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Ekim 2018, Çarşamba / 1161 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,