Kütahya‘nın İki Üniversitesinden Gediz‘de Ortak Seminer

Kütahya‘nın iki üniversitesinin iş birliğiyle Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi’nde öğrencilere Etkili İletişim Yöntemleri ile Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma seminerleri verildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), Gediz'de öğrenim gören öğrencileri için Etkili İletişim Yöntemleri ve Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma başlıklı seminerler düzenledi.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu ve KSBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu iş birliği ile her iki yüksekokulun 1. sınıf öğrencilerine, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca yürütülmekte olan Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında ''Etkili İletişim Yöntemleri'' ile ''Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından Korunma'' eğitimleri verildi.

Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün katkılarıyla Gediz Belediyesine ait Gençlik Merkezi toplantı salonunda 6 oturum şeklinde düzenlenen etkinlikler kapsamında ayrıca her iki üniversitenin öğrencilerine Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi ve Gençlik Merkezi Kütüphanesinin tanıtımı yapıldı ve ‘’Kuruluşun ve Kurtuluşun Diyarı Kütahya’’ konulu Gediz'in ve Kütahya'nın tanıtımına yönelik sunumlar gerçekleştirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ekim 2018, Salı / 1124 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler