Gediz MYO‘da Kahvaltı Şöleni

Gediz Meslek Yüksekokulumuzun Gediz Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programı, Gediz protokolü, sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerimizi biraraya getirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kahvaltıyla ilçenin ileri gelenleri ve öğrencilerimiz bir araya geldi.

Gediz Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen kahvaltıya; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkan Vekili Hikmet Vuran, İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Bnb. İsmail Sert, Gediz MYO Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete ile MYO'nun akademik ve idari personelleri, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Sinan Darcan, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol ve yönetim kurulu üyeleri, Gediz Yüksek Öğrenim Yardımlaşma Derneği Başkan Yrd. Erol Altıntaş, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı ve üyeleri, Gediz İlçe Daire Amirleri ve Gediz MYO öğrencileri katıldı.

Etkinlikte Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz MYO Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk birer konuşma yaparak öğrencilere Gediz’e "Hoşgeldiniz" dediler. Devletin ve Gediz halkının tüm olanaklarıyla öğrencilerin yanında olduğunu hatırlatan konuşmacılar,  öğrencilerimize 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılar dileyerek, kahvaltı programında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

800 öğrencinin katıldığı kahvaltı programı, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ekim 2018, Salı / 1184 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, doruk cengiz, tavşanlı meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler