Altıntaş MYO‘da Açılış Dersi Etkinliği

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının açılış dersi öğrencilerimizin yoğun katılımlarıyla birlikte MYO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulu, yeni eğitim öğretim yılını düzenlediği Açılış Dersi etkinliğiyle açtı.

17 Ekim Çarşamba günü yapılan açılış dersi Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları'nın konuşmasıyla başladı. Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve Altıntaş Kaymakamlığı görevini de yürüten Kütahya Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'in de öğrencilerimize hitap ettiği etkinlikte özellikle üniversite eğitimi ve Altıntaş hakkında, okulumuza bu sene yerleşen öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı bilgiler aktarıldı.

Programa katılan Altıntaş Cumhuriyet Savcısı Şaben Bağrıaçık, Altıntaş İlçe Emniyet Amiri Siraç Karakaya ve Altıntaş İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Ataselim de öğrencilerimizin ve Altıntaş MYO personelimizin yeni eğitim öğretim yılını kutladılar.

Altıntaş Meslek Yüksekokulunun 2018 YKS yerleştirme döneminde tüm kontenjanlarının doldurma başarısından söz edilen etkinlikte Eylül ayında Atkaracalar Kaymakamlığına atanan eski Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik'in çabaları da unutulmadı.

Programın son bölümünde, Kaymakam Çelik ve Belediye Başkanı Karabulut'un daha önce sözünü verdiği ve tercih döneminde en yüksek puanlarla okulumuza yerleşen beş öğrencimize birer adet akıllı telefon hediye edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Ekim 2018, Salı / 1380 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler