Emet MYO‘da “Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya“ Semineri

Kütahya‘nın tarihi ve değerleri Emet MYO‘nun yeni öğrencileri için düzenlenen seminerde tanıtıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Emet MYO öğrencilerimiz için Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Kütahya adlı seminer gerçekleştirildi.

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Emet MYO amfisinde gerçekleştirilen programda AEP Eğiticisi - Sosyolog Seçil Sargın Yaman, meslek yüksekokulumuza bu yıl başlayan ve etkinliğe büyük ilgi gösteren öğrencilerimize Kütahya’nın kuruluşundan bugüne tarihi, yetiştirdiği önemli şahsiyetler ve turizm zenginliğini anlattı.

Seçil Sargın Yaman'ın ardından Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur Saylan, öğrencilerimize Kütahya'nın ve Emet'in tarihi, kültürel ve turistik değerleriyle ilgili bilgiler verdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ekim 2018, Pazartesi / 929 defa okundu.