Öğrencilerimize Kütahya‘nın Değerleri Tanıtıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO öğrencilerimiz için Kütahya‘nın Değerleri adlı seminer gerçekleştirildi.

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO'nun yeni öğrencileri için düzenlenen seminerde Kütahya'nın değerleri tanıtıldı.

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Domaniç Hayme Ana MYO seminer salonunda düzenlenen programda AEP Eğiticisi - Sosyolog Seçil Sargın Yaman, Kütahya'nın tarihi, kültürel, sanatsal,yöresel değerleri  konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Seçil Sargın Yaman, Osmanlı'nın temelinin atıldığı ve çam ormanlarıyla çevrili Domaniç'in havası ve doğal güzellikleri bakımından çok güzel bir yer olduğunu belirterek, Domaniç ve Kütahya çevresinde gezilip görülecek yerler konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

Kütahya'ya yeni gelen öğrencilerin Kütahya ve çevresindeki tarihi ve kültürel değerleri, termal kaplıcaları gezebileceğini ifade eden Seçil Sargın Yaman, Kütahya'nın çeşitli tarihi, kültürel ve termal güzelliklerinin bulunduğu yerleri fotoğraflarla tanıttı.

Öğrencilerimizin ilgiyle izledikleri seminerde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi tarafından hazırlanan Kütahya ve Üniversitenin 25. Yılı tanıtım filmi izlettirildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Ekim 2018, Cuma / 1247 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler