Domaniç MYO‘da Aşure ve Mevlit Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO‘da aşure etkinliği gerçekleştirildi ve şehitlerimiz için mevlit okundu.

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO'da düzenlenen etkinliklerde şehitlerimiz için mevlit okundu ve öğrencilerimize aşure dağıtıldı.

Meslek yüksekokulunun konferans salonunda başlayan etkinlikte şehitlerimiz ve hayatını kaybeden öğrencilerimizin ruhlarına armağan olması amacıyla Kur'an-ı Kerim tilavet edildi ve mevlit okundu.

Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr. Gör. A. Bülent Gül, "Vatan için şehit düşen her güvenlik ve emniyet güçlerimizin şehadet haberi millet olarak hepimizin yüreğini dağlıyor. Onlar bizim huzurumuz için, bu vatan için şehit oluyorlar. Hem şehitlerimizi anmak hem de öğrencilerimize vatan sevgisi ve şehitlik şuuru için böyle bir program düzenlendik. Vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz. Ayrıca içinde bulunduğumuz ayın güzel bir adedi olan aşure  etkinliğini, okul olarak gerçekleştirdik. Yeni eğitim öğretim yılının başına gelen bu etkinlik ile de yeni gelen öğrencilerimizin birbiriyle tanışması, kaynaşmasını arzu ettik. Etkinliğimize katkılar veren müftülüğümüze, akademisyen ve idari personel arkadaşlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Şehitleri anma programının ardından Domaniç MYO bahçesinde öğrencilerimize aşure ikram edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Ekim 2018, Cuma / 1048 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler