Tavşanlı‘da “Geleceği Şekillendiren Güç: Gençlik“ Etkinliği

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak, Tavşanlı yerleşkemizdeki ‘‘Geleceği Şekillendiren Güç: Gençlik‘‘ adlı etkinlikte öğrencilerimizle bir araya geldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Yerleşkesi'nde “Çarşamba Öğleden Sonra Etkinlikleri” kapsamında, Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak, "Geleceği Şekillendiren Güç: Gençlik" konulu sunumuyla öğrencilerimizle buluştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Haluk Güneş, Tavşanlı bürokratları, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı konferansta, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Bülent Cırık ve ardından Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, selamlama konuşmalarında, gençliğin geleceğin Türkiyesi’ndeki önemine vurgu yaptılar.

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Rabiya Kazak ise konuşmasında, kendi üniversite yıllarından örnekler vererek, şimdiki gençliğin özgürce düşünebilme ve düşündüğünü, inandığını özgürce yaşayabilme anlamında daha avantajlı olduğunu ifade etti.

Kazak ayrıca, üniversite yıllarında 28 Şubat sürecinin mağduru olduğunu, başörtüsü dolayısıyla kampüs alanına dahi giremediğini ve bu sürecin kendisinde travma yarattığını ifade etti. Gençlere inançlarından, benliklerinden ödün vermeden, gelişen büyüyen Türkiye’nin inşasında rol almalarını tavsiye eden Kazak, kendi potansiyellerinin farkına vararak, kendilerini bilimsel ve ahlaki anlamda donatarak ülkemize, ailelerine ve kendilerine karşı görevlerini icra etmelerini istedi.

Konferans sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, “Bu anahtarla üniversitemize özgürce, inancınızla, dilediğiniz zaman girebilirsiniz” ifadeleriyle Rabiya Kazak'a üniversite anahtarı ile birlikte, katılım ve katkılarından dolayı  teşekkürlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Ekim 2018, Perşembe / 1384 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler