DPÜ Personeline İç Kontrol ve Risk Yönetimi Eğitimi

Üniversitemizin akademik ve idari personeline yönelik Güncel Gelişmeler Işığında İç Kontrol ve Risk Yönetimi sunumu yapıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İç Denetim Birimi, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ile Internal Control Institute (ICI) işbirliğinde üniversitemizin akademik ve idari personeline yönelik olarak Güncel Gelişmeler Işığında İç Kontrol ve Risk Yönetimi eğitimi verildi.

ICI Türkiye Başkanı Dr. Bertan Kaya ve Başkan Yardımcısı İlknur Tunç’un sunum yaptığı ve üç gün süren eğitimler, üniversitemizin Fen Edebiyat Fakültesi ve Rektörlük toplantı salonlarında
gerçekleştirildi. Yapılan sunumlara Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Halis Aydemir ve Prof. Dr. Kaan Erarslan da katıldılar.

Toplantılarda personelimize İç Kontrol ve Risk Yönetiminin Üniversitede Etkili Yönetime Katkısı
konularında eğitimler verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Ekim 2018, Çarşamba / 2251 defa okundu.