Emet MYO’da Aşure İkramı

Öğrencilerimizin sosyal medya aracılığıyla Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’dan talep ettiği aşure ikramı etkinliği bugün Emet MYO bahçesinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Emet Meslek Yüksekokulunda öğrencilerimize aşure ikram edildi.

Öğrencilerden gelen talep üzerine 500 kişilik hazırlanan aşure stantları Emet MYO bahçesinde yerini alırken, Emet MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Uğur Saylan ve Belediye Başkanı Mustafa Koca beraber öğrencilere kendi elleriyle aşure ikramında bulundular.

Emet ilçesine yeni gelen öğrencilerin ilçe ve halkla kaynaşması adına önemli bir organizasyona imza atıldığını ifade eden Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Uğur Saylan; “Sosyal medya günümüzün en etkin araçlarından birisi. Facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya hesapları popüler ve gençlerimizde bunu etkin kullanıyorlar. Belediye başkanımızda sağolsun sosyal medyadan yapılan çağrıya duyarsız kalmayarak böyle bir organizasyon gerçekleştirdi. Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Öğrenciler yüksekokulumuz idaresine ve belediye başkanına sosyal medyadan seslerini duyup, duyarsız kalmayarak bu etkinliği gerçekleştirmesinden dolayı teşekkür ederken, MYO bahçesindeki  aşure etkinliği öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ekim 2018, Çarşamba / 1233 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler