DPÜ Oryantasyon Programı Başladı

DPÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Evliya Çelebi Yerleşkesinde, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin gelenekselleşen Oryantasyon Programı etkinliği, üniversitemizin Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde yapıldı.

Tırmanma duvarı alanında gerçekleşen ilk gün etkinliğinde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına (SKS) bağlı öğrenci toplulukları açtıkları stantlarla yeni öğrencilere hem kendilerini tanıttılar hem de yeni üyeler kazandılar.

Sahne olarak düzenlenen tırmanma duvarında öğrencilerimiz konser verdiler. Etkinlik alanının orta kısmında ise oyun alanları oluşturuldu. Tüm öğrencilerimiz düzenlenen çeşitli etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Ayrıca öğrencilerimiz için Dumlupınar Şehitlik Gezisi de düzenlendi ve bölgenin Kurtuluş Savaşı'ndaki önemi öğrencilerimize anlatıldı.

Yerleşke içindeki oryantasyon programı etkinlikleri 5 Ekim'e kadar sürecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ekim 2018, Çarşamba / 2832 defa okundu.