DPÜ - TTO Kursları Başlıyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin bünyesinde kurulan Teknoloji Transfer Ofisi‘nin açacağı kurslar katılımcılarını bekliyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin (DPÜ-TTO) sertifikalı eğitim programları için başvurular başladı.

Üniversitemizin hedefleri arasında yer alan üniversite ve sanayi işbirliğindeki çalışma alanlarını daha da genişletmek ve verilen hizmetleri geliştirmek amacıyla Haziran 2018'de rektörlüğe bağlı olarak kurulan DPÜ-TTO, yıl sonuna kadar beş farklı alanda sertifikalı kurs programı açacağını duyurdu.

10 - 14 Ekim 2018 tarihleri arasında PLC (TIA PORTAL + SCADA) kursu ile başlayacak eğitimler, 24 - 28 Ekim 2018'de Temel Seviye Hidrolik/Elektrohidrolik, 14 - 18 Kasım 2018'da Temel Seviye Pnomatik/Elektropnomatik ve 28 Kasım - 2 Aralık 2018'de Temel Seviye PLC Siemens S7-300 eğitimleri ile sürecek. Beşinci eğitim ise 12 - 16 Aralık 2018 tarihlerinde Temel Seviye PLC Siemens S7-1200, Operatör Panelleri konusunda verilecek.

Her biri ayrı olarak ücretlendirilen kurslar için başvuru, ayrıntılı bilgi ve koşullara DPÜ-TTO'nun resmi ağ sayfası kutahyatto.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Eylül 2018, Perşembe / 4308 defa okundu.