Prof. Dr. Vural Kavuncu’dan Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile üniversitemizin rektörlük makamında bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, yaklaşan yeni eğitim dönemi, iki üniversitenin yeni dönemdeki ortak projeleri ve iş birliği yapılabilecek konular hakkında fikir alışverişinde bulundular. Görüşmede rektör yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Vekili Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter V. Kutlu Önal da bulundular.

Görüşmenin sonunda Prof. Dr. Vural Kavuncu, yeni eğitim döneminde üniversitemizin tüm akademik ve idari kadrolarına başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de Kavuncu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev yapan tüm akademik ve idari personeline başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Eylül 2018, Cuma / 2593 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler