Gururumuz Ramil Guliyev Avrupa Şampiyonu

Berlin‘de gerçekleştirilen Avrupa Atletizm Şampiyonası 200 metre finalinde öğrencimiz milli atlet Ramil Guliyev, 19.76‘lık dereceyle şampiyona ve Türkiye rekoru kırıp ülkemize bir kez daha altın madalya kazandırdı.

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 200 metre finalinde piste çıkan BESYO öğrencimiz ve milli atletimiz Ramil Guliyev yarışı 19.76‘lık dereceyle şampiyona rekoru kırarak ilk sırada tamamladı ve altın madalyanın sahibi oldu.

Milli atlet Ramil Guliyev, 19.76 ile 200 metrede kariyerinin en iyi derecesini elde ederken bu derece aynı zamanda Türkiye rekoru olarak da tarihe geçti.

2017 Londra Dünya Şampiyonası'nda da altın madalya kazanan Guliyev, böylece kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğuna rekor kırarak ulaşmış oldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Ağustos 2018, Cuma / 2415 defa okundu.