TÖMER Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemizin TÖMER öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören‘le bir araya geldiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi TÖMER öğrencileri rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'i ziyaret ettiler.

Üniversitemizin Rektörlük binasındaki toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'in yanı sıra üniversitemizin Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halil Adıyaman ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Güler de katıldı.

Toplantıda kendilerini tanıtan ülkelerindeki çalışma alanlarından söz eden öğrencilerimiz, Kütahya'da gezdikleri tarihi yerler hakkındaki düşüncelerini de Rektörümüzle paylaştılar. Öğrencilerimizden Senegalli Fatou Bintou, kendi yaptığı bir tabloyu Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören'e hediye etti. DPÜ TÖMER öğrencilerimiz daha sonra Aşık Veysel'in Uzun İnce Bir Yoldayım adlı şiirini de hep birlikte okudular.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve öğrenciler daha sonra yerleşkemizin bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Temmuz 2018, Pazartesi / 3601 defa okundu.