DPÜ Sınai Mülkiyet Kanunu Yeniliklerine Hazır

Üniversitemizde 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu’nun akademisyenlere ve üniversitelere getirdiği yeni yükümlülükler hakkında sunum yapıldı.

6769 Sınai Mülkiyet Kanunu’nun akademisyenler ve üniversiteler için getirdiği yenilikler, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Senato Salonu’nda rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in de katıldığı toplantıda tartışıldı.

Çankaya Patent Marka ve Danışmanlık Şirketi Genel Müdürü Ayfer Berkkam’ın sunum yaptığı toplantıda, yeni yasanın akademisyenler ve üniversitelere getirdiği kazanım ve sorumlulukların yanında Fikri ve Sınai Haklar Kanununun ilgili hükümleri değerlendirildi.

Üniversitelerde yapılan ve buluş niteliği taşıyan çalışmaların korunması konusunda da katılımcılar görüşlerini sundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, sunumu gerçekleştiren Ayfer Berkkam’a Kütahya desenlerini yansıtan çini tabak hediye etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Temmuz 2018, Perşembe / 2828 defa okundu.