DPÜ’de İç Tetkikçi Eğitimi Projesi Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kalite Güvencesi gereğince Üniversitemizde kurulan Kalite Komisyonunun çalışmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı 2017 yılı Teknik Destek Faaliyeti kapsamında finanse edilen İç Tetkikçi Eğitimi Projesi tamamlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 10-12 Temmuz tarihlerinde Rektörlük binasında gerçekleştirilen ve rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in de katıldığı İç Tetkikçi Eğitimi Projesi eğitimleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) toplam kalite yönetimi uzmanı Teyfik Bıyıklı tarafından verildi.

Proje kapsamında Üniversitemiz Kalite Komisyonu ve Kalite Alt Çalışma Grubu üyelerine iç tetkik, Yükseköğretimde Kalite, Kalite Yönetim Sistemi ve Kalite Standartları konularında ayrıntılı bilgiler sunuldu.

Üç gün süren proje sonunda katılımcılara, TSE İç Tetkikçi Sertifikaları verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Temmuz 2018, Cuma / 2432 defa okundu.