Dumlupınar Müzikali Öğrencilerinden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 25. yıl etkinlikleri kapsamında Evliya Çelebi Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da sergilenen “Anadolu’nun Dirilişi Dumlupınar Müzikali”nin yönetmeni Özgür Yiğit ve müzikalde görev alan öğrenciler, rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında müzikali yöneten Kılıçarslan Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Özgür Yiğit ve beraberindeki öğrenciler, rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 25. Yıl etkinlikleri kapsamında 8 Mayıs günü Evliya Çelebi Yerleşkesi Amfi Tiyatro’da sergilenen “Anadolu’nun Dirilişi Dumlupınar Müzikali”nde Kurtuluş Savaşı döneminde Yunan kuvvetlerinin işgalinin ve Dumlupınar Meydan Muharebesi'nin örneklerle canlandırılmış, Üniversitemiz öğrencileriyle, Kütahya Kılıçarslan Anadolu Lisesi öğrencilerinin sahne performansı yoğun bir izleyici kitlesi tarafından ayakta alkışlanmıştı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Haziran 2018, Perşembe / 1630 defa okundu.