Olgun Gençlerle İftar Yemeği

Kütahya Olgun Gençler Üniversitesi öğrencileri ve Erasmus+ programı ile çalışan personelimiz, rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören‘in de katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

Kütahya Olgun Gençler Üniversitesi öğrencileri ve aileleri, Evliya Çelebi Yerleşkesi'ndeki Konuk Evi'nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören de etkinliğe ailesiyle katıldı.

Prof. Dr. Remzi Gören, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, “Olgun Gençler olarak sizler, üniversitemizin gönül elçileri oldunuz. Eğitim süreciniz sona ermiş olsa da sizleri üniversitemizde daha çok görmek istiyoruz. Buraya her gelişinizde sevdiğiniz insanları da yanınızda getirmenizi ve böylece üniversitemizi halkımızla buluşturmaya katkıda bulunmanızı rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Olgun Gençlere iftar organizasyonuna katılımları için teşekkür eden Rektör Gören, Üniversitemizin Kütahya halkına yönelik çalışmaların devam edeceğini de ekledi. Daha sonra öğrencilerimizin istek ve önerilerini dinledi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Haziran 2018, Cuma / 2911 defa okundu.