Kütahya 2. OSB Teknik Gezi

Üniversitemiz Hisarcık Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri tarafından Kütahya 2. Organize Müdürlüğüne teknik gezi düzenlendi.

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Ahmet DANIŞ, Müdür Yardımcımız Arif Emre ŞEN ve Öğr. Gör. Yeter AKKAYA eşliğinde gerçekleştirilen teknik gezide Kütahya 2. OSB Müdür’ü Murat DEMİR, Müdür Yardımcısı Hasan Göksel ILGAZ ve Çevre Mühendisi İlknur GELDEÇ tarafından OSB’ler hakkında genel bilgi, yaptıkları ve yapmakta oldukları faaliyetler ve geleceğe dair görüşlerini iş sağlığı ve güvenliği öğrencilerimizle paylaştılar. Öğrenciler de 2. OSB’de yaratılan ve yaratılacak olan işçi istihdamlarından çok memnun kaldıklarını bir an önce mezun olarak çalışma hayatına katılabileceklerini belirttiler. 

Ayrıca 2018 yılı içinde Hisarcık Meslek Yüksekokulunda yapmayı düşündüğümüz Kütahya 2. OSB ve Üniversitemiz arasında gerçekleştirmeyi planladığımız konferans için istişare toplantısı yapılarak 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü gezimiz sona ermiştir.

İş güvenliği uzmanı olarak iş hayatına atılmak için sabırsızlanan öğrencilerimize tecrübelerini aktaran ve öğrencilerimize staj konusunda gerekli tüm yardımlarını esirgemeyen Murat DEMİR’e ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 31 Mayıs 2018, Perşembe / 2164 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler