Şaphane Meslek Yüksekokulu’nda 3. Kez Kariyer ve Etkinlik Haftası Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği 3. Kariyer ve Etkinlik Haftası’nda, öğrencilerin üniversite eğitimlerinde kazandıkları teorik bilgiler, profesyonellerin değindiği uygulamalar ile birleşti.

Eğitim hayatı boyunca kazanılan teorik bilgilerin çalışma hayatında kullanılabilirliğini sağlayan eğitim anlayışıyla, öğrencilerine eğitim gördüğü programa ilişkin mesleği kazandırmayı hedef edinen Şaphane Meslek Yüksekokulu, hem düzenlediği 3. Kariyer ve Etkinlik Haftası ile öğrencilerimizi seminer, atölye çalışmaları ve sektör temsilcileriyle tanıştırmanın gururunu yaşadı, hem de öğrencilerimiz eğitim dönemi boyunca yoğun bir çalışma süreci geçirmelerinin bir ödülü olarak tiyatro, konser ve yarışma etkinlikleriyle final sınavları öncesi kendilerine moral ve motivasyon kaynağı buldular.

Etkinlik sonunda söz alan Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, “Çok yoğun emek ve çabalarla gerçekleştirdiğimiz 3. Kariyer ve Etkinlik Haftamız 14 etkinlik 11 konuşmacı ve 8 seminer ve 1 workshop ile gerçekleştirildi” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören olmak üzere, Şaphane MYO’da Kariyer ve Etkinlik Haftası Etkinlikleri’ni başlatan eski MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi M. Faruk Ebeoğlugil’e, Şaphane Kaymakam Vekili Türker Çağatay Halim’e ve Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan’a teşekkürlerini sunan Ebeoğlugil, daha sonra etkinliğe destek olan MYO personelinden öğrencilerine kadar herkese tek tek şükranlarını sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2018, Çarşamba / 3230 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler