DPÜ Etkinlikler

DPÜ Heritage 2024 Fuarı’na Katıldı

18 Mayıs 2024, Cumartesi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, bu sene Aizanoi temasıyla İstanbul’da düzenlenen Heritage 2024 Restorasyon, Arkeoloji, Müzecilik, Kütüphanecilik Teknolojileri Fuarı’nda Müzeler Koordinatörlüğümüz tarafından temsil edildi.

DPÜ’de Mezunlar Buluşması Etkinliği

18 Mayıs 2024, Cumartesi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın katıldığı etkinlikte Mezunlar Buluşması’na ikinci kez ev sahipliği yaptı.

Dr. Öğr. Üyesi Durak’ın Projesine TÜBİTAK Desteği

18 Mayıs 2024, Cumartesi DPÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Fırat Ertaç Durak’ın yürüttüğü Saturasyon Tonu Kullananarak EDFA’nın Spektral Kazanç Ölçümü adlı proje, TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklenmeye layık görüldü.

DPÜ’de Filistin İçin Büyük Kermes

16 Mayıs 2024, Perşembe Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, öğrencilerimiz tarafından başlatılan Filistin’e Destek İsrail’e Tepki eylemleri kapsamında düzenlenen kermese ev sahipliği yaptı.