Altıntaş Meslek Yüksekokulu‘nda İftar Buluşması

Altıntaş Meslek Yüksekokulu, 2017-2018 akademik yılının en güzel buluşmalarından birine ev sahipliği yaptı. Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit KARABULUT, Altıntaş İlçemizin diğer kamu kurumlarından davetlilerimiz, Okul Müdürümüz Ahmet Sinan KILIÇOĞULLARI, okulumuz akademisyenleri ve aileleri, öğrencilerimizle iftar programında bir araya geldi.

İftar buluşması, hava koşulları nedeniyle okul binası içinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz; Ramazan ayı ve iftarın manevi atmosferinden dolayı sevinçlerini, okulun sonuna gelinmiş olmasından kaynaklanan hüzünlerini bir arada yaşadıklarını ifade ettiler. Altıntaş Meslek Yüksekokulu idaresi, akademik kadrosu ve öğrencileri adına iftar programını bizim için organize eden Altıntaş Kaymakamlığına ve Altıntaş Belediye Başkanlığına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mayıs 2018, Çarşamba / 1358 defa okundu.