Üniversitemiz Sporda Önemli Bir Başarıya Daha İmza Attı

5-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesinde düzenlenen Üniversiteler Büyük Final Süper Liginde mücadele eden Erkek Voleybol Takımımız, üniversitemiz tarihinde takım sporlarında önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Dördüncüsü olmuştur.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alparslan ÜNVEREN’in antrenörlüğünü yaptığı ve öğrencilerimiz; Koray, Cihat, Tunç, Bünyamin, Özgür, İhsan, Ozan, Ramazan, M.Emre,  Burak, Nazmi ve Rıfat’ın yer aldığı Erkek Voleybol takımımız. Süper Lig Müsabakalarında B Grubunda Gaziosmanpaşa, İstanbul Gedik, İstanbul Aydın ve Balıkesir Üniversitelerini yenerek namağlup grup birincisi olarak Final Grubuna kalmıştır.

Voleybol Takımımız; yarıfinalde iyi bir mücadele göstermesine rağmen, birçok sporcusu A Milli takımda yer alan Beykent Üniversitesine 3-1 ve Üçüncülük müsabakasında İstanbul Üniversitesine 3-1 mağlup olmuştur.

10 yıldır Üniversiteler Süper Ligde mücadele eden Erkek Voleybol takımımız; Gazi, Gedik, Gaziosmanpaşa, Gelişim, Balıkesir, Sakarya Üniversitelerini geride bırakarak Türkiye Dördüncülüğü kupasını almıştır.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2018, Cuma / 4253 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler