Fen-Edebiyat Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Mezunları 13 Mayıs 2018 Pazar Günü Evliya Çelebi Yerleşkesinde “15. Yıl Mezuniyet Etkinlikleri” kapsamında buluştu.

1999-2000 Öğrenim yılında ilk öğrencilerini alarak 2003 yılında ilk mezunlarını veren Kimya Bölümü “Kimya Bilimi Topluluğu” aracılığı ile 13 Mayıs 2018 Pazar günü Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde mezunlarını, öğretim elemanlarını ve hali hazırda öğrenimine devam eden öğrencilerini bir araya getirdi. Gün boyu yapılan etkinliklerde eski günler yad edildi. Öğrenciler ve mezunların iletişim kurması sağlandı. Kimya öğretimi ve sektörel gelişmeler üzerine fikir paylaşımı yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Ramazan Köse katılımları ile bizleri yalnız bırakmadı.

Düzenleme kurulu organizasyona destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eder.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mayıs 2018, Çarşamba / 2942 defa okundu.