YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Üniversitemizde Öğrencilerle Buluştu

Yükseköğretim Kurulunca, YÖK Yürütme Kurulu üyelerinin sorunları yerinde tespit etmek ve üniversite öğrenci temsilcilerinin görüşlerini almak üzere düzenli aralıklarla yükseköğretim kurumlarını ziyaret etmesi kararlaştırıldı.

Bu kapsamda Üniversitemizi ziyaret eden YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN’den bilgi aldı.

İlk olarak Dumlupınar Üniversitesi senato toplantısına katılan Prof. Dr. Mehmet Şişman dekanlarla ve diğer öğretim üyeleriyle bir araya gelerek üniversitelerin sorunlarını yerinde dinledi. Daha sonra öğrenci temsilcileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Mehmet Şişman toplantıda öğrencilerden gelen talepleri dinledi.

Prof. Dr. Mehmet Şişman Üniversitemiz Evliya Çelebi yerleşkesinde bulunan Konukevi, Sosyopark ve Yurtlarında incelemelerde bulundu. Son olarak Mühendislik Fakültesi mezuniyet etkinliğine katılan Prof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN Üniversitemizde yaptığı toplantı ve incelemelerden memnun şekilde ayrıldı.

Prof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN’ın ziyaretlerinde Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN’in yanısıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halis AYDEMİR, Prof. Dr. Kaan ERARSLAN, Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri ve Öğretim Üyeleri eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi GÖREN ziyaretlerinden dolayı rof. Dr. Mehmet ŞİŞMAN’a teşekkür ederek hediye takdim etti.

 

   

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2018, Cuma / 2661 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü arama ve kurtarma topluluğu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler