Dpü’de Mezuniyet Heyecanı

Dumlupınar Üniversitesi’nin kaliteli eğitim sürecini tamamlayan 8 binin üzerinde öğrencimiz fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarınca düzenlenen Mezuniyet Etkinlikleri’nin ardından mezun oldular.

10-11 Mayıs tarihlerinde 6 fakülte, 3 yüksekokul ve 14 meslek yüksekokulunun mezuniyet etkinliğinin yapıldığı Dumlupınar Üniversitesi, 2017-18 Eğitim Öğretim yılında 8 binin üzerinde öğrencisini mezun etti.

Üniversitemizin Mezuniyet Etkinlikleri programında, açılış konuşmalarının ardından Dumlupınar Üniversitesi Folklor Ekibi’nce Kütahya yöresine ait halk oyunları sahnelendi. Daha sonra fakültelerinde ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimize protokol üyeleri ve akademisyenlerimiz tarafından başarı belgeleri takdim edildi. Veliler ve mezun öğrencilerimiz, başarı belgelerini alan mezunlarımızı sahnede görünce duygu dolu anlar yaşadılar.

İslami İlimler Fakültesi’nin mezuniyet etkinliğine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, mezun öğrencileri tebrik ettiği konuşmasında,

“Hepinizin idealleri var, biliyorum. Hedefleriniz büyük, biliyorum. Ama hedefe giderken kendinize bir anayasa oluşturun ve o anayasanızı sizden başka kimsenin değiştirmesine müsaade etmeyin. Ne istiyorsanız, ne diliyorsanız Allah’tan yardım dileyin ama önce buna layık olun” dedi.

Belge takdiminin ardından öğrencilerimiz, hep birlikte kep atma heyecanını yaşadılar ve üniversitemizden mezun oldular. Törenler, konuklara Mezuniyet Pilavı ikramıyla sona erdi. 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2018, Cuma / 4288 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler