Engelsiz Hayat Topluluğu’ndan Büyük Gurur

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hayat Topluluğu, Ulusal Gençlik Parlamentosunun Ankara’da gerçekleşen 14. Genel Kurulu‘nda Türkiye’nin en iyi üniversite topluluğu seçildi.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Hayat Topluluğu, Ulusal Gençlik Parlamentosunun 6-9 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen 14. Genel Kurulunda Türkiye’nin En İyi Öğrenci Topluluğu ödülünü aldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 300ü aşkın dernek, Gençlik Meclisi ile Toplulukların katıldığı toplantıda Engelsiz Hayta Topluluğu (EHAT) ödüle aday gösterildi. Yapılan sunumların ve oylamaların ardından EHAT büyük bir çoğunluğun oyu ile Türkiye’nin en iyi Öğrenci Topluluğu seçildi.

Ankara dönüşünde konuşan Topluluk Başkanı Hasan Düşgül “Ulusal Gençlik Parlementosu Türkiye’nin dört bir yanından kendi yerellerinde etkili ve söz sahibi olan Dernek , Gençlik Meclisi ile Toplulukların katıldığı bir platformdur. Bu platformda bu ödüle layık görülüp ödülü almak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu" dedi.

Düşgül, ''Bizler 'Engelsiz Bir Dünya Kurmak' vizyonu ile hareket eden bir üniversite topluluğuyuz engelleri aşmak adına gönüllülerimizle beraber yüzlerce etkinlik gerçekleştirdik. Bu ödül gönüllülerimizin alın teri, çabası ve özverisi ile alınan bir ödüldür. Üniversitemize bu ödülü kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Ankara dönüşünde topluluk gönüllüleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan EHAT ekibi ödülü bütün gönüllüler ve üniversitemize ithaf ettiler. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Mayıs 2018, Cuma / 2175 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler