Tavşanlı OSB Firma Ziyaretleri

Üniversite-Sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi adına Üniversitemiz Tavşanlı Meslek Yüksekokulu bölüm başkanları, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler gerçekleştirmiştir.

Ziyaret edilen firmalar daha çok faaliyet alanları, sahip oldukları üretim tesisleri ve çalışanları ile ilgili bilgiler verirken ihtiyaç duydukları bir teknik personelin sahip olması gereken vasıflar üzerinde durmuşlar, bu noktada gereksinimlerini bölüm başkanlarımıza iletmişlerdir. Bölüm başkanlarımız da firmalara kendi bölümleri hakkında bilgiler vermiştir.

Firma ziyaretlerine; Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Başkanı ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇELİK, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif KUNT, Dış Ticaret Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Sibel Manisalı, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Beyza KALE KURHAN ve Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Harika ÖZKAN katılmıştır.

Ziyaretleri gerçekleştiren akademisyenlerimize ve onları ağırlayan Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi firmalarına teşekkür ederiz.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mayıs 2018, Perşembe / 1283 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler