Mezuniyet Coşkusu

Üniversitemiz Simav Meslek Yüksekokulunun 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Simav Belediyesinin katkılarıyla yerel halkla bütünleşerek 04 Mayıs 2018 Cuma günü; mezun adayı öğrenciler, öğretim üyeleri, protokol temsilcileri ve öğrenci ailelerinden oluşan kortej, mehter takımı eşliğinde Simav hükümet konağı önünden törenin yapılacağı Cumhuriyet meydanına yürüyerek başlamıştır.

Törene İlçe Kaymakamı, Simav Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Belde Belediye Başkanları, akademik ve idari personel, yerel halk, mezun olan öğrenciler ve aileleri katılmıştır. Açılış konuşmasını yapan Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, yaptığı konuşmada öğrencilere şu tavsiyelerde bulunmuştur. “Hiç unutmayın, dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir. Zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Çalışmaktan ve araştırarak doğruyu bulma çabasından hiç şaşmayın. Sevgili gençler; Şunu unutmayın bir insan her şey olabilir ama en zoru Allah’ ın verdiği aklı iyi işler için kullanmayı başaran, kendi çıkarlarını göz ardı edip, ülkesi için fark ve fayda yaratan insanlar olmaktır.”

Simav Kaymakamı Türker Çağatay HALİM tarafından, Meslek Yüksekokulu birincisi Şeyma Nur AKÇA’ ya başarı ödülü vermiştir. Dereceye giren diğer öğrencilerde ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldılar. Tüm öğrencilerin başarı belgelerini almalarıyla devam eden mezuniyet programı, keplerin havaya atılması ve mezuniyet pilavının dağıtılmasıyla sona ermiştir.
 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Mayıs 2018, Çarşamba / 1663 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler