CV Hazırlama ve Sunum Teknikleri

Üniversitemiz Simav Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında öğrencilere, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü İş Meslek Danışmanı Serdar ÇİLENMEZ tarafından “CV Hazırlama ve Sunum Teknikleri” konusunda konferansı düzenlendi.

Üniversitemiz Simav Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında öğrencilere, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü İş Meslek Danışmanı Serdar ÇİLENMEZ tarafından 03 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14:00’ de Simav Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda “CV Hazırlama ve Sunum Teknikleri” konusunda konferans verildi.

Konferans sonunda Simav Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN konuşmacı Meslek İş Danışmanı Serdar ÇİLENMEZ’ e teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Mayıs 2018, Çarşamba / 1329 defa okundu.