Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Mezunları 15. Yıl Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında buluşmaya hazırlanıyor

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Mezunları 13 Mayıs 2018 Pazar Günü Evliya Çelebi Yerleşkesinde “15. Yıl Mezuniyet Etkinlikleri” kapsamında buluşmaya hazırlanıyor.

İlk mezunlarını verdiği 2003 yılından bu yana on beş yılı geride bırakan Kimya bölümü “Kimya Bilimi Topluluğu” aracılığı ile 13 Mayıs 2018 Pazar günü Saat 10.30’dan itibaren Fen Edebiyat Fakültesi Germiyanoğlu Yakup Bey Konferans Salonunda gün boyu etkinlikler yapmayı planlamaktadır. Bu etkinliklerde; mezun öğrenciler ile bölüm öğrencileri arasında iletişim kurulmasını sağlamak, eski günleri hatırlamak, anıları canlandırmak, deneyimleri paylaşmak ve sektörel gelişmeleri tartışmak amaçlanmaktadır.

Düzenleme kurulu, organizasyona destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl İça olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür eder.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mayıs 2018, Salı / 1481 defa okundu.