Makina Mühendisliği Bölümü Mezunları Kütahya’da Buluşuyor

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü mezunları 12 Mayıs Cumartesi günü Evliya Çelebi Yerleşkesi Merkez Kampüste tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Gün boyu çeşitli aktivitelerin planlandığı buluşma, ilk olarak Mühendislik Fakültesinde sabah açılış kokteyli ile başlayacak. Nostaljik dersin ardından mangal partisi ve tatlı ikramı yapılacak. Bu sene yeni mezun olan öğrencilere ve meslekte yirmi yılını dolduran mezunlara plaketleri takdim edilecek. Plaket töreninin ardından “Kütahya Mehteran Takımı” bir gösteri yapacak. Ayrıca etkinlik sonrası Gülümser Hatun Termal Otel’de akşam yemeğinden sonra yeni mezunlara iş olanakları sağlanmasını da içeren “Mesleki Ortak Çalışma Platformu” toplantısı da yapılacak. Etkinliğe, bölüme hizmet etmiş ve emekli olan bölüm öğretim üyeleri de davet edildi. Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Özer Aydın yaptığı açıklamada; “Gerçekleşecek olan etkinlikler kapsamında bu sene mezun olacak öğrenciler ile eski mezunlar bir araya gelme ve tanışma fırsatını da bulmuş olacak. Artık geleneksel hale gelen bu etkinlik kapsamında mezunlarımızla birlikte olmaktan, bölüme olan mensubiyeti, gelecek adına umudu ve coşkuyu birlikte yaşamaktan onur duyacağız. Organizasyona destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Mayıs 2018, Salı / 2536 defa okundu.