Doç. Dr. Fatih Şen 2017‘nin En Başarılı Genç Bilim İnsanı Seçildi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyokimya Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Fatih Şen Bilim Kahramanları derneği tarafından 2017 yılının en başarılı 5 genç bilim insanından (Dumlupınar Üniv., Bilkent Üniv., İzmir Yüksek Teknoloji Üniv., İstanbul Teknik Üniv, Pamukkale Üniversitelerinden) biri seçilerek ‘Yılın En Başarılı Genç Bilim İnsanı Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Bilim Kahramanları Derneği’nin Gebze Teknik Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Antalya Bilim Üniversitesi rektörlerinin ev sahipliğinde ve seçici kurulları tarafından gerçekleştirdiği “2017 Genç Bilim İnsanı Ödüllerine” her sene çok sayıda bilim insanı başvuruda bulunmaktadır. 2017 Yılı En Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü kapsamında Doç. Dr. Fatih Şen’eNanoteknoloji ve Biyoteknoloji alanlarına yönelik yaptığı bilimsel çalışmalar için bu ödüle layık görülen Doç. Dr. Fatih Şen, Dumlupınar Üniversitesine böyle bir ödülü getirmiş olmanın mutluluğundan söz ederek çevremizde bilime ve bilim insanlarının çalışmalarına olan desteğin kendilerini daha fazla motive ettiğini belirterek Bilim Kahramanları derneğine verdikleri bu anlamlı ödül için teşekkür etti. Ayrıca başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören olmak üzere tüm üniversite yönetimine ve çalışanlarına, her zaman destek verip çalışma imkanı sağladıkları için teşekkürlerini iletti. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’de; Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Şen’in başarısının bu şekilde ödüllendirilmesi nedeniyle tebrik ederek, istikrarlı, gayretli ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Mayıs 2018, Perşembe / 3849 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, Aizanoi,