Geleceğin Sigortacılarından Axa Sigorta’ya Teknik Gezi

Üniversitemiz Şaphane Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine yönelik olarak, Axa Sigorta Bursa Marmara Bölge Müdürlüğü ziyaret edildi.

Ziyaret çerçevesinde ilk kısımda Axa Sigorta Marmara Bölge Koordinatörü Sayın Önder Akkaya öğrencilerimize Axa Sigortanın Dünya’da ve Türkiye’deki durumu, sektöre getirdiği yenilikler hakkında bilgi verdi. Seminer; sektörün öğrencilerimizden ve çalışanlardan beklentilerini anlattıkları bölümden sonra, soru-cevap kısmında staj ve iş imkânları hakkında bilgiler vererek sona. Seminerin sonunda bu tür mesleki organizasyonların, öğrencilerin teoride kazandıkları bilgi ve donanımı pekiştirmeleri açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Sayın Akkaya; Üniversitemiz öğrencilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Programın sonunda Şaphane Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Rıdvan YÜKSEL, öğrenciler ve okulumuz adına Axa Sigorta Bursa Bölge Müdürlüğüne öğrencilerimizi ağırladıkları için ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Nisan 2018, Cuma / 1525 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler