Üniversite Gençliği İle Yerel Yöneticilerin Buluşması

Üniversitemiz Simav Meslek Yüksekokulu, Simav Kaymakamlığı ve Simav Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Üniversite Gençliği ile Yerel Yöneticilerin Buluşması” adlı söyleşi 11 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Simav Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonun da yapılmıştır.

Söyleşiye Simav Kaymakamı Türker Çağatay HALİM, Simav Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Belde Belediye Başkanları, KYK Yurt Müdürleri, Daire Müdürleri, Simav Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personeli ve Öğrencileri katılmıştır. Böylece öğrenciler her türlü sorunlarını yetkililere ifade etme imkanı bulmuşlardır.

Söyleşinin sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü GÜNTÜRKÜN, Kaymakam Türker Çağatay HALİM’ e, Belediye Başkanı Süleyman ÖZKAN’ a katılımlarından dolayı teşekkür etmelerinin ardından program son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Nisan 2018, Perşembe / 1317 defa okundu.